Op het Jaarbeursplein in Utrecht hebben we een off-grid energiesysteem in een demo woning gerealiseerd in opdracht van Sustainerhomes. In het voorjaar van 2017 is de woning geopend; daarmee laat Rabobank Nederland zien dat duurzaam bouwen niet iets van de toekomst is, maar het nu al heel erg goed kan.

Samenwerking met de Rabobank
De Rabobank heeft als een van de grootste hypotheekverstrekkers grote groene ambities. En hoe kan je beter mensen overtuigen om voor duurzaam te kiezen dan door ze het te laten ervaren? Het bedrijf sustainerhomes en Rabobank sloegen daarom de handen ineen en samen met de Jaarbeurs Utrecht ontwierpen ze het het Rabo Groen Huis. Met dit project laten ze heel Nederland zien dat comfortabel, mooi, en betaalbaar wonen ook duurzaam kan. In het Rabo GroenHuis kun je daarnaast ook terecht met al je woonvragen.

Jan Teunissen, manager Financieel Advies: ‘Rabobank heeft duurzaamheid voor de komende jaren hoog op de agenda staan. En terecht, want het is een vraagstuk dat wereldwijd aandacht verdient. Als lokale bank zijn wij er trots op dat wij het eerste volledig duurzame huis in Utrecht mede mogelijk kunnen maken.’

Dit off grid systeem is voorzien van 18 all black 265 Wp panelen, 3kW inverter, 18.2kWh batterij pakket.
Meer weten? neem gerust contact op.