The Off-Grid Factory

          CONSULTANCY

Off-grid telecommast

Feasibility study, projectmanagement, business development. Experience and expertise: our keywords!

Feasibility study, projectmanagement, business development.
Experience and expertise: our keywords!

De Off-Grid Factory heeft consultants in huis met expertise op het gebied van off-grid, hybride en netgekoppelde systemen. Ook hebben we binnen het bedrijf specialisten die alles weten van mini-/micro-grids, energie-efficiency en energieopslag. Maar ook subsidie-, financierings- en strategisch energieadvies behoort tot de mogelijkheden.

Als u op zoek bent naar een slimme en betrouwbare oplossing om uw energievoorziening te verduurzamen, dan kan het lastig zijn om zelf de juiste keuze te maken uit het grote aanbod. De energie-experts van de Off-Grid Factory helpen u graag verder. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en de nieuwste technieken. Ze beschikken over de juiste vakkennis om samen met u de meest passende en innovatieve energieoplossing te vinden.  

The way we work...

Energiescans 

De eerste stap naar energiebesparing en een duurzamer systeem is inzicht in uw energieverbruik. Onze experts kunnen op basis van bestaande gegevens een energiescan opstellen van uw gemiddelde verbruik, maar ze kunnen dit ook middels speciale meetapparatuur registreren. Dit geeft een nauwkeuriger resultaat waarop we de aanbevelingen in een energierapport kunnen baseren.  

Onze werkwijze 

Wij leveren maatwerk, dus beginnen altijd bij uw wensen. We zijn flexibel dus kunnen in elk stadium van uw project instappen of meedenken, we bieden u dus begeleiding van A tot Z.  

De volgende stappen kunnen we voor u uitvoeren:  

Stap 1: wij brengen uw energievraag en wensen duidelijk in kaart
Stap 2: we maken een energiescan op basis van bestaande of nieuwe (via meetapparatuur verkregen) gegevens over uw energieverbruik
Stap 3: we maken een uitgebreid adviesrapport voor u met de mogelijke energieoplossingen, financiële consequenties en inzicht in de terugverdientijd
Stap 4: na keuze van het gewenste systeem, kunnen we het systeem produceren deze installeren op locatie
Stap 5: middels monitoring kunnen we op afstand meekijken met het systeem en de prestatie controleren 

Looking for an energy partner?

We would like to help.