Zelfvoorzienende energiesystemen

Naast op maat gemaakte systemen kunt u bij ons ‘ready-to-go’ energiekits bestellen. Deze duurzame zelfvoorzienende systemen zijn samengesteld op basis van vermogen (DC 12V of AC 230V) en of ze wel of geen netgekoppelde functie hebben. De systemen kunnen door u zelfstandig geïnstalleerd worden. De producten zijn met zorg geselecteerd om een duurzame levensduur te garanderen. Mocht u nader advies willen inwinnen of een bestelling willen plaatsen, neem dan gerust contact met ons op via: 085-0706688 of info@theoffgridfactory.com.

OGF Kit Mini – DC 12V / 50 WP

De OGF Kit Mini is ideaal voor de kleinere energieverbruikers. Wil je zonne-energie gebruiken voor het opladen van telefoons, iPads of het aansluiten van een kleine waterpomp of tuinverlichting? Dan is de beste kit voor jou!

OGF Kit Basic – DC 12V / 100 WP

De OGF Kit Basic is perfect voor de kleinere energieverbruikers die meer vermogen willen dan de OGF Kit Mini. Wil je zonne-energie gebruiken voor het opladen van telefoons, iPads of het aansluiten van een kleine waterpomp of tuinverlichting? Dan is de beste kit voor jou!

OGF Kit Cool – DC12V / 100Wp

Geen netaansluiting en toch op zoek naar een geschikte koeloplossing? Dan is de OGF Kit Cool de ideale oplossing. De koelkast (166 liter) is speciaal gemaakt voor koelen in warme omgevingen en heeft een enorm goede isolatie.

OGF Kit Wind – DC 12V / 100 WP / 160W

De OGF Kit Wind is ideaal voor een plek waar zowel wind als zon als energiebron kunnen worden gebruikt. Het is dus geen probleem als er even wat minder zon is, aangezien de windmolen de set kan bijladen.

OGF Kit Pro 300 – AC 300 W / 270 WP

Voor de kleinere AC gebruikers (tot 300 Watt) is deze set ideaal. Wil je zorgeloze stroom voor alle 230 volt verbruikers zoals een wifi zender, telefoons, laptops, verlichting, kleine gereedschappen en televisie? Dan is deze kit zeer geschikt!

OGF Kit Pro 1000 – AC 1000 W / 1040 WP

Deze kit is geschikt voor kleinere AC gebruikers (tot 1000 Watt). Wilt u zorgeloze stroom voor alle 230 volt verbruikers, zoals een wifi zender, telefoons, laptops, verlichting, kleine gereedschappen en televisie? Kies dan de OGF KIT PRO 1000.

OGF Kit Pro 3000 – AC 3000 W / 3240 WP / 48V

De OGF Kit Pro 3000 is het ideale systeem voor zowel industriële als recreatieve toepassingen met een vermogen van 3 kW. Het systeem is afgemonteerd op een robuuste stalen achterplaat, waardoor het direct op te hangen is.

OGF Kit Pro 6000 – AC 6000 W / 6480 WP / 48V

De OGF Kit Pro 6000 is de krachtigere variant van de OGF Kit Pro 3000. Het systeem kan een piekvermogen hebben van 12kW (5s rating) waarmee het ook geschikt is voor de wat zwaardere enkelfase-verbruikers.

OGF Kit&Grid Mini – 270Wp

Ons kleinste netgekoppelde systeem is ontworpen voor netbalancering op de kleinste schaal. Het 270 Wp zonnepaneel zorgt ervoor dat de opgewekte energie allereerst in je eigen energienet terechtkomt.

OGF Kit&Grid Basic – zero feed in (1.2 kW/230 volt)

De OGF Kit&Grid Basic is een netgekoppeld systeem en is ontworpen voor netbalancering op kleine schaal. De 270 Wp zonnepanelen zorgen ervoor dat de opgewekte energie allereerst in je eigen energienet terechtkomt.

OGF Kit&Grid Large (6kW/3-fase)

Wil je gebruik maken van zonnepanelen en ook nog steeds van het reguliere energienet? Dan is de OGF Kit&Grid Large een goede keuze.

OGF Kit&Grid Hybrid – zero feed in (6 kW/3 phase)

Ons netgekoppelde hybride systeem is speciaal ontworpen voor mogelijke uitbreiding met accu’s. Bij dit systeem kun je een Lithium Ion batterij aansluiten voor een combinatie tussen hybride netconnectie en off-grid energie/eigen consumptie.

Power-Blox

Snel energie nodig? Dan is de Power-Blox perfect voor jou! Dit plug&play systeem geeft je direct schone stroom (200W) en is gemakkelijk te stapelen om via swarm technology een mini-grid te maken.