+31 (0)85 0706688 info@theoffgridfactory.com

The Off-Grid Factory

INDUSTRIEEL & COMMERCIEEL

Betrouwbare stroomoplossingen die autonoom draaien. Waar ook ter wereld, op welk tijdstip ook. Ook als de omstandigheden pittig zijn.

U heeft de toepassing, wij leveren de stroom. Geen gedoe, maar een kant-en-klare oplossing. De Off-Grid Factory ontzorgt, zodat u zich kan blijven focussen op de primaire bedrijfsvoering.
Wij kunnen overal ter wereld energiesystemen leveren die autonoom draaien. Voor grote stroomvragen of kleine stroomvragen, in stedelijke gebieden of midden in de jungle. Wij realiseren ons dat betrouwbare energie van levensbelang is voor het realiseren van uw doelen.

Na een uitgebreide intake, berekenen we de beste oplossing voor uw vraag. Soms is dit een energiesysteem in combinatie met het aanwezige energienet of een generator, soms draait het systeem geheel onafhankelijk. Maar altijd met hulp van natuurlijke hulpbronnen, zoals de zon of de wind.

We kunnen de energiesystemen op maat ontwikkelen en installeren op locatie, of kant-en-klaar geïnstalleerd opleveren, waarbij u zelf het systeem in werking zet.

Ook op zoek naar een energieoplossing op maat? Bel of mail ons vandaag nog. Wij geven altijd een reactie binnen 48 uur.

Onze energieoplossingen

Professionele dienstverlening

service en kennis: daar staan we voor!

Referenties

Wij maken energieoplossingen op maat!

Voor al uw vragen of meer informatie, we helpen u graag verder.