+31 (0)85 0706688 info@theoffgridfactory.com

Mobiel off-grid systeem

Soms kan het nodig zijn om een off-grid energiesysteem zo te ontwerpen of in te richten dat het verplaatsbaar is. Als het bijvoorbeeld op meerdere plekken gebruikt moet kunnen worden of omdat het op een afgelegen locatie geplaatst moet worden waar het systeem moet kunnen functioneren onder zware omstandigheden. Er worden dan hoge eisen gesteld aan het ontwerp; bij sommige systemen mogen de componenten niet te zwaar zijn en bij andere is het juist belangrijk dat er geen kwetsbare elementen in verwerkt zijn. Echt maatwerk dus!
Bedrijfszekerheid is bij dergelijke systemen essentieel, systemen die gemaakt zijn om 7 dagen per week en 24 uur per dag te functioneren.

De Off-Grid Factory heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en installeren van verschillende mobiele off-grid systemen. Denk bijvoorbeeld aan een draagbare brandstofcel op bio-ethanol of waterstof, een verplaatsbaar camerasysteem op zonne-energie of een off-grid energiecontainer. Wij kunnen uw systeem van A tot Z installeren in onze werkplaats en zorgen dat deze voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en bestand is tegen zware omstandigheden.
Bent u op zoek naar een mobiele energieoplossing voor uw bedrijf? Bel of mail ons gerust voor persoonlijk advies. We zijn telefonisch bereikbaar op 085-0706688 of per mail via info@theoffgridfactory.com.

Enkele referentieprojecten