+31 (0)85 0706688 info@theoffgridfactory.com

Off-grid systeem

Off-grid energiesystemen zijn voor hun energievoorziening niet afhankelijk van een verbinding met het energienet, maar kunnen autonoom functioneren. De energie wordt opgewekt door zonnepanelen en/of windturbines en kan opgeslagen worden in een accusysteem, zodat er altijd energie beschikbaar is (ook als er geen zon of wind is).

Een off-grid systeem is uitermate geschikt voor toepassingen op locaties waar geen (stabiele) netverbinding aanwezig is. Of als er bij de gebruiker de wens bestaat om de energievoorziening in eigen hand te houden, zonder tussenkomst van een netbeheerder. Een off-grid systeem kan zowel statisch als mobiel worden geïnstalleerd, afhankelijk van de toepassing.

Als je een off-grid systeem voor je bedrijf zoekt, is het van essentieel belang dat dit een betrouwbare en solide oplossing is die ervoor zorgt dat je bedrijfsvoering nooit belemmerd wordt. Wij vinden het belangrijk dat uw wensen één-op-één vertaald worden naar een systeem op maat en dat wij samen met u naar de meest passende oplossing zoekt.

De Off-Grid Factory heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, samenstellen en installeren van off-grid energiesystemen voor commerciële en industriële klanten. Ook begeleiden we bedrijven in hun gang naar een meer off-grid energiesysteem. Dus ben je op zoek naar een autonome energieoplossing voor jouw bedrijf? Bel of mail ons vandaag nog. We zijn telefonisch bereikbaar op 085-0706688 of per mail viainfo@theoffgridfactory.com. Wij geven altijd een reactie binnen 48 uur.

Enkele referentieprojecten