+31 (0)85 0706688 info@theoffgridfactory.com

Off-grid woning

Als je zelf stroom wilt opwekken of autarkisch wilt bouwen, kun je ervoor kiezen om een geheel off-grid systeem te installeren. Ook als het energienet niet stabiel (genoeg) is of als je onafhankelijk wil zijn van een energiebedrijf, kan een off-grid systeem de oplossing zijn.
Bij een off-grid systeem is het erg belangrijk om je energieverbruik goed in kaart te brengen zodat je de opwekkers hierop kunt aanpassen. Hierbij moet je uitgaan van je piekgebruik en maximale belasting zodat je niet ongewild zonder stroom komt te zitten. Daarnaast zijn de omstandigheden van belang; is er genoeg instraling van de zon en zijn er nog andere bronnen zoals wind of water beschikbaar?
En hoe veel en vaak heb je energie nodig uit een batterij? Omdat een off-grid systeem geen energie uit het net kan gebruiken is het van essentieel belang het energieverbruik heel goed in kaart te brengen zodat je niet zonder stroom komt te zitten.
Allemaal zaken waarin de Off-Grid Factory je van advies kan voorzien. Vraag ons gerust om meer informatie, we helpen u graag verder! De Off-Grid Factory is specialist in off-grid energiesystemen en levert kant-en-klare energie oplossingen. Geheel op maat of door middel van standaard voordelige energiekits die je zelf kunt installeren. Voor elk budget is er dus een oplossing.

Enkele referentieprojecten

Op zoek naar een energieoplossing op maat?

Wij denken graag met u mee!