+31 (0)85 0706688 info@theoffgridfactory.com

The Off-Grid Factory

OVER ONS

Factory Group

De Off-Grid Factory is onderdeel van de Factory Group. Het kantoor staat in Amsterdam Noord, de werkplaats in Suwald (Friesland). In de afgelopen 25 jaar heeft de Factory groep wereldwijd tal van autonome en on- en off-grid systemen geleverd en geplaatst.

Arnoud van Putten

Arnoud van Putten is managing director van de Off-Grid Factory. Arnoud is opgeleid als technisch bedrijfskundige en werkte na zijn studie als projectleider op een scheepswerf en bij een grote leverancier van elektrische systemen.

Pieter Klimp

Pieter Klimp is samen met Arnoud managing director van de Off-Grid Factory. Pieter heeft zijn sporen verdiend in de windenergie. Hij is ruim 20 jaar internationaal en nationaal actief in deze markt, o.a. met zijn bedrijf The Wind Factory.

Specialisten

De Off-Grid Factory werkt nauw samen met een uitgebreid team van monteurs, autoCAD tekenaars en techneuten. Daarnaast maken we gebruik van (internationale) lokale specialisten die zijn opgeleid in de systemen die wij leveren.

Onze diensten

Vakkennis & ervaring

De Factory Groep is al 25 jaar actief. Wat begin jaren ’90 begon met een installatie voor boeren in Nederland, groeide uit tot complete systemen voor elektrificatie van dorpen.
Het aanschaffen van een energiesysteem is een lange termijn investering die professioneel onderhoud vereist. De groep heeft rond de 350 wind turbines in onderhoud variërende van 300 W tot 1 MW.

A tot Z

Wij leveren totaal systemen. Dat betekent dat we u van A tot Z kunnen helpen. Wij geloven dat een solide systeem begint bij een goed inzicht in het verbruik, wij proberen dit zo goed mogelijk met onze klanten in kaart te brengen, om hiermee vervolgens een passend systeemontwerp te maken. Wij zijn in staat full service een installatie op te leveren, zelfs met onderhoud erbij (als dat nodig is).

Kwaliteit

De producten die wij gebruiken in onze systemen (panelen, pompen, laadregelaars, batterijen) zijn zorgvuldig geselecteerd. We werken met A-merken. We staan voor betrouwbare kwaliteit en proberen in onze ontwerpen rekening te houden met een zo optimaal mogelijk  gebruik van het systeem, waarbij een lange levensduur is gegarandeerd.

Testcentrum

We hebben een off-grid demonstratie- en testcentrum in Nederland. Hier staan opstellingen met wind/generator/zonnepanelen, om zo goed mogelijk de situaties te kunnen simuleren. Ook worden hier de nieuwste ontwikkelingen en producten getest. Daarnaast hebben wij een eigen elektro- en mechanische werkplaats voor het uitvoeren van reparaties en het opbouwen van nieuwe systemen.

Wij maken energieoplossingen op maat!

Neem contact op als u meer informatie wilt ontvangen over onze diensten. Dit kan per mail via info@theoffgridfactory.com of per telefoon op nummer 085-0706688.