Wij zoeken jou!
Zin om je te ontwikkelen in de wereld van duurzaamheid? Heb je veel kennis van elektrotechniek en ben je een enthousiaste probleemoplosser? Word dan Energy Systems Engineer bij The Off Grid Factory! We zijn per direct op zoek naar een energieke collega die ons team komt versterken.

Wat ga je doen?
The Off-Grid Factory ontwikkelt duurzame (off-grid) energiesystemen. Onze klanten zitten overal, van Drenthe tot Afrika. Als Junior Energy Systems Engineer ben jij (mede)verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van de beste op maat gemaakte duurzame energieoplossingen voor onze klanten.

Dat betekent dat je technische berekeningen maakt voor on-grid en off-grid energiesystemen, offertes opstelt, adviseur en klankbord bent voor bestaande klanten met betrekking tot technische vragen en werkvoorbereiding doet voor monteurs en installateurs van systemen.
Je werkt in een klein bevlogen team, daarom vinden we het belangrijk dat je lekker zelfstandig te werk gaat, flexibel bent, oplossingsgericht denkt en communicatief zeer vaardig bent.

Wat bieden wij?
Onze standplaats is een gezellig kantoor in een leuke en dynamische werkomgeving in Amsterdam Noord (lunchen met uitzicht op het IJ, vlakbij de pont en de Noord-Zuidlijn) en veel kans om te groeien. We bieden een contract voor circa 32 uur per week en een passend marktconform salaris op basis van ervaring.

Reageren?
Heb je een mbo- of hbo-studie Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek (of een gelijkwaardige opleiding) afgerond en zin in deze uitdaging?
Mail je CV met motivatie het liefst zo snel mogelijk en uiterlijk 1 februari naar info@theoffgridfactory.com
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arnoud van Putten, directeur van The Off-Grid Factory, via 06-34744397 of arnoud@theoffgridfactory.com.

Nieuwsgierig naar ons bedrijf en projecten? KlikĀ hier.