WIJ ZOEKEN JOU!

Zin om je te ontwikkelen in de wereld van duurzaamheid? Ben je een echt organisatietalent en schrik je niet van wat technische termen af en toe? Word dan projectondersteuner bij de Off Grid Factory! Wegens het zwangerschapsverlof van onze duizendpoot Nienke, zijn we dringend op zoek naar een energieke collega die ons ondersteunt bij de bedrijfsvoering.

Wat ga je doen?
De Off-Grid Factory ontwikkelt duurzame (off-grid) energiesystemen. Onze klanten zitten overal, van Drenthe tot Afrika. Als projectondersteuner ben jij verantwoordelijk voor de interne organisatie van ons kantoor in Amsterdam Noord. Dat betekent dat je de voortgang van projecten managed, klantencontact hebt, leveranciers aanstuurt, offertes checkt, orders verwerkt, planningen maakt, enzovoort.

Je werkt in een klein bevlogen team, daarom vinden we het belangrijk dat je lekker zelfstandig te werk gaat, flexibel bent, oplossingsgericht en communicatie zeer vaardig.

Wat bieden wij?
We bieden je een leuke en dynamische werkomgeving (lunchen met uitzicht op het IJ) en veel kans om te groeien. In eerste instantie bieden we een contract voor circa 32 uur per week, voor 5 maanden (met optie op verlenging), en een passend marktconform salaris.

Reageren?
Heb je minimaal HBO werk- en denkniveau, een aantal jaren relevante werkervaring en zin in deze uitdaging? Mail of bel dan naar Arnoud van Putten, directeur van de Off-Grid Factory, via 06-34744397 of arnoud@offgridfactory.nl

Nieuwsgierig naar ons bedrijf en projecten? Klik hier.